fbpx
 

Carta de presentación para profesores en catalán

00Carta de presentación para profesores en catalán

Benvolguts,

Em dic Núria Viladomat i sóc natural de Barcelona. Des de que vaig acabar els estudis d’Humanitats a la UAB i l’especialització en gestió cultural, m’he dedicat al món editorial i a la docència, especialment en el camp de la llengua i la literatura.

Des de fa més de cinc anys, treballo com a professora de llengua i literatura ( catalana i castellana) i com a professora d’idiomes, alemany i francès, tant a secundària com a primària. La meva formació, també en l’àmbit musica,l m’ha permès treballar al Departament d’Ensenyament com a mestra titular de música.

Quan a experiència, durant dos cursos vaig adquirir la “tutoria” de l’Aula d’Acollida d’una escola concertada, ensenyant català i castellà també com llengües estrangeres. Paral.lemanet, compaginava l’educació a l’escola amb l’ensenyament del català per a adults al Consorci de Normalització Lingüística.

En l’ensenyament d’idiomes, he treballat a Berlín i Barcelona, durant un any, en acadèmies d’idiomes, fent classes de català i castellà per a germanoparlants.  Alhora, treballo a distància com a traductora de textos pedagògics de l’alemany al català/castellà.

Dins del mateix àmbit educatiu, per altra banda, he treballat per a Caixa Catalunya, com a pedagoga,  als serveis educatius de La Pedrera, programant activitats per a centres docents i famílies amb la voluntat des de la institució de renovar i fer més didàctics els serveis que s’ofereixen a les escoles. Fent aquesta mateixa tasca, he participat també en l’obertura al públic de la Casa Lleó Morera, de Lluís Domènech i Montaner.

En el món editorial, elaboro propostes de treball (encarades al docent i a l’alumne) de llibres de lectura obligatòria  a ESO i Batxillerat (Edicions 62, Barcanova o Editorial Planeta). A distància, col.laboro com a lectora externa per  a aquestes mateixes editorials redactant informes literaris de possibles publicacions infantils i juvenils, i formo part del Jurat del Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil.

Confio que si hi ha una vacant, la meva formació i experiència s’adeqüin al perfil de docent que esteu buscant i aprofito per saludar-vos cordialment,

Carta de presentación para profesores en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM DE PROFESORES Y MAESTRAS – 

No hay comentarios

Publicar un comentario