fbpx
 

Descripción objetivos

Carta de presentación en catalán para empresas

Benvolguts senyors,

El meu nom és Eugenia i els escric amb l’objectiu d’expressar el meu interès en una possible oportunitat de treball com Assistent de Màrqueting o Comunicació en la seva empresa.

Nascuda a Moscou (Rússia) em vaig graduar en 2013 de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona amb el grau en Publicitat i Relacions Públiques. Durant els últims dos anys he estat guanyant experiència com a assistent de màrqueting i comunicació en sectors com IT, Publicitat, Turisme i Cultura. Tinc experiència en els camps d’investigació del mercat, premsa, publicitat, esdeveniments, continguts web i promoció. A més a més, el domini dels idiomes com el rus, castellà, català i anglès em permeten treballar amb projectes tan nacionals com internacionals.

Sóc una persona proactiva, en el constant procés d’aprenentatge i superació. En el meu dia a dia busco solucions creatives i encaro els reptes amb una actitud positiva i eficient.

En els arxius adjunts trobaran el meu CV i cartes de recomanació.

Confio que la meva experiència i coneixements previs junt a la passió per la meva professió facilitarien la meva integració dins els departaments de màrqueting, comunicació o esdeveniments de la seva empresa.

Actualment resideixo a Regne Unit, però busco una oportunitat professional a Barcelona. Disposo de la residència espanyola que em permet treballar sense limitacions.

Agraeixo el seu temps i consideració.

Atentament,

Carta de presentación en catalán para empresas.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM PARA EMPRESAS

Cómo redactar una carta de presentación para empresas en catalán

Benvolgut Sr./Benvolguda Sra.,

Escric aquesta carta de presentació adjuntant el meu currículum perquè sigui tingut en compte en futurs processos selectius.

He estudiat el grau de Llengua i Literatura Catalanes a la Universitat Autònoma de Barcelona i el màster d’Estudis Avançats en Llengua i Literatura Catalanes que imparteixen conjuntament la UAB i la Universitat de Barcelona. En aquests anys, sempre he enfocat la meva trajectòria cap a l’estudi de la literatura en tots els seus vessants, i durant els estudis posteriors al grau m’he interessat pel món de l’edició.

És per això que vaig cursar les pràctiques del màster a les Publicacions de l’Abadia de Montserrat, on vaig desenvolupar diverses tasques per a la revista Serra d’Or. Entre d’altres, em vaig encarregar de la gestió de l’arxiu fotogràfic, la correcció d’originals, traduccions del castellà al català i diverses tasques administratives. També la meva feina com a secretària al C.E. Maristes Rubí m’ha aportat competències en qüestions de preparació de comunicats i documents, i, com a membre de l’equip de coordinació, crec que també he adquirit capacitat d’organització i predisposició al treball cooperatiu.

Tot esperant que considerin el meu perfil interessant i oportú, resto a la seva disposició.

Una salutació cordial,

Cómo redactar una carta de presentación para empresas en catalán.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM PARA EMPRESAS

 

Ejemplo de carta de presentación en catalán de profesionales

Benvolgut/da,

Em dic Sergi Diaz, em poso en contacte amb vostè amb la finalitat d’optar a la plaça vacant que oferiu.

Sóc tècnic en Turisme, vaig realitzar el grau superior “Gestió d’Allotjament Turístic” a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Barcelona (EHTB). També he realitzat el cicle mitjà d’Administració i Comerç a l’IES Giola.

Tinc experiència tant com a tècnic de turisme com en administració i comerç. D’una banda, he treballat a l’Hotel Ciutat de Granollers de recepcionista, realitzant reserves i organitzant esdeveniments. També he treballat a Magnetti Marelli com a administratiu del departament de recursos humans.

Em considero una persona responsable, seriosa, aplicada i amb moltes ganes de continuar aprenent.

Estic molt interessat en formar part del vostre equip. M’agradaria molt poder treballar amb vosaltres i poder continuar aprenent tot el possible.

Crec que per la meva forma de ser i per la meva experiència podria ser candidat a optar a la plaça que oferiu.

Una cordial salutació,

Ejemplo de carta de presentación en catalán de profesionales.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM PARA EMPRESAS

 

Ejemplo de carta de presentación en catalán del sector empresarial

Benvolguts,

Coneixent l’activitat a la que es dedica la seva empresa, em poso en contacte amb vostès per a fer-li arribar el meu currículum vitae donat que estic buscant noves oportunitats professionals.

Actualment he finalitzat els meus estudis de Grau en Ciències de l’activitat física i l’esport a la Universitat de Barcelona (UB-INEF), i en un futur estic interessat en cursar un Màster de Gestió Esportiva. Les meves pràctiques a la universitat han estat centrades en l’àmbit de la gestió esportiva, on destaco per la capacitat de treball en equip, aptituds analítiques, d’observació i d’intervenció en el desenvolupament de projectes.

També com podran veure en el meu currículum, sóc Tècnic superior d’Animació i Activitats Físiques i Esportives (AAFE), sóc també socorrista aquàtic i titulat en primers auxilis i tinc la titulació del DEA.

Tot i que busco integrar-me de ple en el món laboral, durant el meu període d’estudis he estat sempre treballant en el món esportiu, i no descarto compaginar-ho amb la meva formació.

Resto a la seva disposició.

Cordialment,

Ejemplo de carta de presentación en catalán del sector empresarial.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM PARA EMPRESAS

 

Carta de presentación de compañías

Estimado/a Sr./Sra.:

Me es grato remitirles adjunto mi Curriculum Vitae con la intención de que lo incluyan en aquellos procesos de selección en los que consideren que mi perfil se adecua a las necesidades de su plantilla.

Soy licenciada en Comunicación Audiovisual y tengo más de cinco años de experiencia en el ámbito de la Comunicación, las Relaciones Públicas y los eventos. Como observarán por el Curriculum Vitae que les adjunto, mi perfil, tanto por la experiencia profesional en dichos campos como por la formación adquirida al respecto, se podría ajustar a las necesidades actuales y futuras de su empresa.

Estoy acostumbrada a trabajar bajo presión y por objetivos, soy una persona organizada, con iniciativa, con alta capacidad de trabajo en equipo y de adaptación al cambio. Asimismo, quisiera recalcar mi amplio interés por desarrollar un futuro profesional en su empresa, ya que representaría para mí una meta y una renovación de mi carrera profesional. A tal efecto estoy dispuesta a ofrecerles mi motivación y dedicación en la ejecución de su proyecto.

Agradezco su atención con la confianza de que mi candidatura pueda ser de su interés y poder mantener una entrevista personal para poder comentar más detalladamente con ustedes mi trayectoria profesional.

En espera de sus noticias, les saluda atentamente.

Carta de presentación de compañías.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM PARA EMPRESAS

Carta de presentación ejemplo para el sector empresarial

Estimados Señores,

El motivo de esta carta se debe a mi intención de trabajar  en su empresa.

Quería señalar que no he trabajado de lo que he estudiado pero sí que he trabajado.  Llevo intentando trabajar  en lo que he estudiado desde que terminé la carrera, mientras tanto sigo formándome. Sé que son tiempos difíciles, es por eso que me conformaría con un trabajo tipo prácticas, aunque sean pocas horas merecería la pena.  Aunque si por el contrario, hay que dedicarle horas no tendría ningún inconveniente, he trabajado mucho y sé lo que significa.  No me importa desplazarme donde sea y a la hora que sea.

Mi voluntad es la de aprender  y poder introducirme poco a poco en este mundo que tanto me gusta.

Llevo más de 8 años trabajando y sé lo que eso significa.  Es un aprendizaje, ya no sólo del puesto de trabajo en sí, sino de la propia vida, del trato con la gente, el buscar soluciones a problemas, el buscar mejoras en todo lo que se hace,  responsabilidad,  sacrificio, compañerismo, constancia,  esfuerzo,  paciencia, superación, y un largo etc.

He trabajado al mismo tiempo que estudiaba la licenciatura. Mi expediente no es brillante principalmente por ese motivo.  He sacado la carrera  curso por año (mediante becas del ministerio).

Con todo esto quiero decir que sé lo que significa la palabra “esfuerzo”.

Muchas gracias por dedicarme su tiempo. Os adjunto mi curriculum.

Atentamente,

Carta de presentación ejemplo para el sector empresarial.

– QUIZÁS TE INTERESEN NUESTRAS PLANTILLAS DE CURRICULUM PARA EMPRESAS

X